Firma

Prezentare firma:

ISO 14001 ISO 14001 ENGLEZAISO 9001ISO 9001 ENGLEZASocietatea CONTRAST CONCEPT SRL  s-a constituit in conformitate cu prevederile Legii  31/1990 privind societatile comerciale si ale Hotaririi Guvernului nr 1278. Suntem specializati in servicii profesionale de curatenie si intretinere spatii publice, cladiri de birouri, birouri, companii, banci, clinici, spitale, hoteluri, cazinouri, fiind mereu orientata catre nevoia clientului, avind grija sa le ofere acestora, personal calificat, utilaje si detergenti  BIO de cea mai buna calitate. Printre serviciile prestate enumeram: curatenie birouri; curatenie de intretinere, curatenie generala; curatenie dupa constructor, curatare mochete, covoare, canapele; curatenie industriala, curatenie dupa petreceri, servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare.

Experiența, expertiza, inovatia, calitatea si performanta sunt valorile esențiale ale CONTRAST CONCEPT, firma noastra avand servicii de curățenie profesionale care asigură calitatea fiecărui serviciu.

Prin externalizarea serviciilor de curatenie și întreținere a spațiilor lor, clienții nostri isi consolideaza imaginea cu angajații  și clienții lor și se pot concentra mai bine pe propriile misiuni și obiective.

Ne-am construit afacerea  pe șase principii directoare, și aderarea noastră la aceste obiective pentru fiecare locatie, ne permite să atingem rezultatele pe care le așteptați. Aceste principii sunt:

  • EXPERTIZĂ – consiliem, oferim expertiză pentru clientii nostri
  • AMELIORARI COST – gasim cea mai buna varianta pentru clientii nostrii in functie de materialele utilizate
  • FOCUSARE PE CALITATE – Optimizarea competențelor prin formarea continuă corespunzătoare
  • SOLUȚII FLEXIBILE –  Sprijinirea clientilor nostri cu servicii adaptate nevoilor lor
  • ATITUDINE POZITIVA SI DISCRETIE – ne asiguram de atitudinea personalului pe care il avem si confidențialitatea informațiilor aduse în atenția noastră
  • RESPECTAREA LEGISLATIEI  – suntem la curent si ne informam tot personalul asupra respectarii legislatiei in vigoare

La baza  bunei  colaborari cu clientii din portofoliu sta si flexibilitatea noastra in ceea ce priveste programul de functionare al firmelor, avind, pentru acestia ture personalizate pe fiecare orar.

Mediul concurential nu ne sperie deoarece determinarea noastra de a fi buni in ceea ce facem ne-a impus sa ne specializam, sa ne informam si sa aplicam cele mai noi si bune metode pentru a veni in intimpinarea noilor cerinte ale clientilor.

Lucram cu institutii atat din mediul  privat cat si de stat. Contractele nostre au fost prelungite pe parcursul mai multor ani, datorita modului in care ne-am desfasurat activitatea, asigurând prin profesionalismul personalului o calitate continuă și un nivel ridicat în satisfacerea nevoilor clienților/beneficiarilor, adăugând plus valoare maximă tuturor proiectelor.