Curatenie dupa petreceri

curatenie dupa petrecereAveti planificata o petrecere corporative sau privata? Noi avem grija sa va asiguram curatenia dupa petrecere. Va oferim o curatare amanuntita pentru ca spatiul in care s-a desfasurat evenimentul sa fie imaculat.

Cel mai bun mod de a gestiona curatenia este de a angaja o firma profesionista de curatenie, care va curata locatia într-un mod organizat, in timp ce luați o pauza bine meritata. Noi avem forța de munca specializata pentru a curața rapid și eficient. Vom face tot ce este nevoie pentru a curața și dezinfecta sediul dumneavoastra afectat de festivități intr-un timp cat mai scurt.

Serviciul nostru de curatenie dupa petrecere include spalat/lustruire tacamuri, pahare, farfurii etc. eliminare deseuri (produse alimentare, sticle, cutii, curate scrumiere) și odorizare spatiu, sters praful, îndepartarea petelor de pe mobilier, precum și de pe alte suprafete, curațarea plintelor, și curațarea zonelor de bucatarii/oficii și bai.

Dacă aveți pete recent realizate de alimente sau bauturi, mai bine acționati rapid pentru a le elimina complet. Putem evalua dacă este nevoie de curatarea mecanica a covoarelor sau a tapiteriilor. Firma noastra are in dotare masini injectie-extractie si monodiscuri pentru covoare și tapițerii. La finalul interventiei veti avea rezultate excelente și un spatiu curat.